Paste cu legume si usturoi

03 Feb 2011, Cristina Mazilu

 

De ce nu e bine sa ai bucatarie la birou? Pentru ca intotdeauna se gaseste una ca mine care o sa puna doua capatani de usturoi intr-o tigaie. In acest caz, paste cu legume.

Redactiile reunite Good Food si Good Homes, reunite in foame, mi-au dat ingredientele si mi-au zis sa-mi fac de cap. Am fiert pastele in apa sarata, iar in timpul asta am calit in ulei de masline ciuperci si dovlecei, fara a uita sa imbib totul cu usturoi. Inclusiv toate birourile din cladire, de pe cele trei niveluri :)) La final am adaugat patrunjel si rosii cherry taiate sferturi.

Hai pofta buna daca aveti pauza de masa :)
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (5)
 1. Ioana says:

  mi se pare super misto ideea de a gati la servici. eu trebuie sa vin cu mancarea de acasa dar deh, eu nu lucrez in redactia unei reviste specializate. prietenul si cei 4 colegi cu care mancanca fac o chestie misto, in fiecare zi unul din ei aduce mancarea de acasa (in general facuta de respectivul ptr ca baietii francezi nu au pb in a gati)

 2. Ana says:

  dragut! Eu tocmai mi-am achizitionat nr. de feb. din GF :D

 3. VertAnge says:

  Vreau sa fiu si eu colega ta :)
  Zilele acestea sunt si eu fericita pentru ca pot renunta la sandwich pentru un pranz la cantina de la etajul 14 din spitalul Universitar. Am si priveliste, nu numai mancare calda :)

 4. xxl says:

  A mai ramas ceva? :)

 5. Mazilique says:

  @xxl – sigur ca nu.. azi fac di nou – curry!

Comenteaza
Follow on Instagram