Tocana de melci

05 Mar 2012, Cristina Mazilu
Se topeste o bucata de unt in care se caleste o ceapa tocata marunt.

Se adauga melcii, care se parlesc un pic, se stropeste cu-n pahar de vin alb sec si se lasa pe foc, amestecand din cand in cand. Cand treaba a mai scazut, se pun si niste catei de usturoi bine maruntiti, putina smantana lichida si o mana de patrunjel tocat.

Cam despre asta a fost vorba. Langa melci s-a intamplat si o salata cu frunze verzi, acrite cu zeama de lamaie si manjite-n ulei de masline.

melci-5
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (8)
  1. Florin says:

    deci inca mai ai din melcii aia? :))

  2. Corina says:

    A facut cineva reteta asta? Cum e? Ca eu fug de melci cat ma tin picioarele :P Dar parca tot ma roade curiozitatea

  3. Melci… Yummy!!
    O data la trei luni imi vin acasa 12 cutii din melcii astia. O sa incerc si eu reteta ca suna bine… melci, unt, usturoi :) Nu poti sa gresesti

  4. Evelyn says:

    Arata foarte apetisant…dar sincer mi-e putin frica sa gatesc melci….trebuie sa imi fac curaj :)
    Cu ce seamana melcii la gust si textura?

  5. de unde pot gasi melci? in afara de gradina, dupa ploaie, ca nu stiu sa-i curat :( si tare dor imi este de o mancare de melci

  6. mada says:

    de unde cumperi melcii?

  7. Anonymous says:

    bleah. cum poti gati si manca asa ceva?

Comenteaza
Follow on Instagram