Porumb cu cocos si scortisoara – combinatii inedite (2)
16 May 2012, Cristina Mazilu
Adica porumb la desert. Merge si cu porumb fiert ori copt (cand vine sezonul), dar in cazul de fata eu am procedat dupa cum urmeaza: am luat porumb fiert de la supermarket, am taiat stiuletii in bucati, si am pus la indemana niste unt (50g), fulgi de nuca de cocos (50g) si zahar amestecat cu scortisoara (50g).
Intr-o tigaie am prajit putin nuca de cocos, am pus-o intr-un castron si am amestecat-o cu zaharul aromat. Am incins apoi untul si am perpelit porumbul…
…pe care l-am tavalit apoi prin amestecul de nuca de cocos & zahar cu scortisoara.
Cu treaba asta mi-am indopat apoi colegii in dupa-amiaza ploioasa de ieri. O fi fost combinatia dubioasa, dar niciunul nu s-a plans, ba mai mult – au si spalat farfuriile, asa ca pot sa declar porumbul cu cocos si scortisoara un succes ;)
Porumubu asta ar avea mare succes la foodie kid :) incerc si te anunt. Abia astept sa vad combinatia numarul 3
Ador porumbul oricand si oriunde. Cred ca am fost bursucoaica intr-o viata anterioara. :) Combinatia e idedita, dar asa se nasc marile retete, nu?