Ce am invatat

26 Feb 2013, Cristina Mazilu

Vineri seara pregateam un kısır (lasa ca vedeti voi zilele astea) si am ramas fara ulei de masline. Era prima data de cand m-am apucat de gatit cand mi se intampla asta. Mai ramasesem fara faina, praf de copt, zahar, da’ niciodata fara ulei de masline. Si mi-am dat seama ca exact atunci, pe 22 februarie, se implineau 4 ani de blog de cooking (ca ala de despresii de adolescenta intarziata incepuse deja de ceva timp).
Si ce am invatat in tot acest timp?
#1 Grasimea face totul mai bun
#2 Carbohidratii fac totul mai bine
#3 Pink wine makes everything me slutty
#4 Mai bine sa ramana decat sa nu ajunga
#5 The 3 seconds rule are nenumarate extensii
#6 Nu trebuie sa-ti fie frica de unt
#7 Talentul in bucatarie e ceva ce poate fi invatat
#8 Patrunjel, usturoi, ardei iute. The holy trinity
#9 Trei creveti carnosi sunt mai buni decat un homar
#10 Mancarea buna nu e una complicata. Ingrediente bune si proaspete sunt suficiente
#11 Intotdeauna incinge bine tigaia
#12 Tapas is the only way I like to eat, otherwise I get bored (Ferran Adria a zis-o, da’ a fost spot on)
#13 The living room is overrated. The kitchen is always too small
#14 Bread, butter, love 
#15 Bacon

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (11)
  1. MissBodescu says:

    Parca sunt invataturile Juliei Child :))
    La multi ani deliciosi, Chez Mazilique!

  2. Julia stie cam cel mai bine ;-)

  3. Lavinia says:

    Se pare ca februarie e luna blogurilor culinare! La multi ani Mazi!

  4. La multi ani, Mazi! Iti doresc si mai multe experiente culinare grozave!
    Recunosc cu mana pe inima ca pagina ta e prima deschisa atunci cand caut ceva. Orice! :) Pentru ca de nenumarate ori m-ai scos din belea, pentru ca m-ai invatat ca poti face tarte cu ochii inchisi – atat de simplu e – ,pentru biscotti cu ciocolata si alune, pentru ca ai starnit in mine pasiunea pentru cupcakes, pentru ca puiul facut dupa reteta ta e delicios si pentru ca ma duci, prin povestile tale culinare, in locuri pe unde mi-a fost frica sa merg pana acum!
    Multumesc pentru anii astia Cristina!

  5. Elena says:

    La multi ani!!! By the way, iti sunt profund recunoscatoare pentru puiul tau curry pe care l-am facut saptamana trecuta. Stii cu ce ar merge sarbatorit? Cu un porc din ala uitat tzashpe ore la cuptor si cu sos minunat :D

  6. Anonymous says:

    Maziiii, te iubesc si ii multumesc lui Dzeu ca existi every day din cei 3 de când te-am descoperit! La mulți, mulți ani, si sa procrastinam fericiti si in următorii 50 de ani, zic! Elena Raduca

  7. La multi Ani !! La cat mai multe experiente culinare !

  8. 4lex says:

    La multi ani! si o mica recomandare atat tie cat si cititorilor :D
    seria Munchies, http://www.youtube.com/user/vice/search?query=Munchies

  9. Teo says:

    Keep up the good job! You haz it ;)

  10. dli.ro says:

    Cred ca mi-ai dat o idee foarte buna. Nu suna rau despre ceea ce ai scris in articol si merita incercat. Impreuna cu toate retetle tale. Sunt atat de reusite pozele incat iti lasa gura apa.

Comenteaza
Follow on Instagram