Fusilli cu sos de spanac si muguri de pin
In aceasta serie inexplicabila de mancare sanatoasa care s-a insinuat in ultimele saptamani pe aici, s-a inscris si un bol cu fusilli si sos de spanac. Gata in 13 minute, ca 12 dureaza sa fiarba pastele integrale.
Deci am pus la fiert o oala cu apa si cand a dat in clocot am turnat in ea ultimele resturi dintr-o cutie de fusilli integrali si mi-am vazut de sos. Care a presupus sa arunc in robotul de bucatarie vreo doua maini de frunze de spanac, cateva frunze de busuioc proaspat, sare, piper, putin ardei iute (doh), 1 catel de usturoi (doh #2), 3-4 linguri de ulei de masline si zeama de lamaie. Toate astea le-am mixat pana s-a ales o pasta verde.
Intre timp au fiert si tirbusoanele astea (others call them fusilli), asa ca le-am pus intr-un bol, am turnat deasupra pasta verde si am amestecat bine. Am presarat cativa muguri de pin on top si asta a fost.
Fara usturoi? The horror!
omfg, am pus usturoi! era asa de la tine inteles, ca am uitat sa scriu. modific imediat :)))))))))))
si prosecco unde e, ca lipseste din peisaj de ceva timp.
Mihaela
@mihaela – s-au terminat rezervele in weekend. da’ revin :)))
Mai ca ma speriasem. Phew!
Cu mugurii de pin trebuie facut ceva?
absolut nimic. ii scoti din punga si ii presari deasupra :-)