Doua motive pentru Viena in octombrie

20 Sep 2013, Cristina Mazilu
And the Bridegroom, 1993 Lucian Freud, ulei pe panza

Motivul #0 ar fi ca anul trecut a fost so damn awesome. Restul – dupa cum urmeaza, in ordine cronologica

#1 Pe 3 octombrie, Peter Gabriel se da-n spectacol la Stadthalle. Biletele sunt intre 71,20 si 102,70 de euro (se cumpara de pe aici). Insa, daca am inteles corect, exista un soi de promotie pe modelul iei doo bilete si platesti unu’, pe motiv ca sala unde are loc concertul implineste 50 de ani. Cheers to that si Come talk to me.

#2 O expozitie retrospectiva Lucian Freud (1922-2011) se deschide pe 8 octombrie la Kunstistorisches Museum (Muzeul de Istorie a Artei). Aduna lucrari de la Met, din Art Institute din Chicago, Thyssen-Bornemisza din Madrid, Hirshhorn din Washington D.C sau Tate din Londra. Operele au fost selectate de curatori impreuna cu artistul in ultimele sale luni de viata si cuprind toate etapele din cariera lui de aproape 70 de ani. Expozitia ramane deschisa pana pe 6 ianuarie si eu cam vreau s-o vad.

Si daca cineva-si punea problema – da, Lucian Freud e nepotu’ lu Siggy.

(As I type sunt la o terasa din portul Skopelos, asteptand ferry-ul. Nici nu m-am intors din vacanta si ma gandesc la alta plecare. Cred ca e bine sa ai intotdeauna something to look forward to. Iar depresia post-vacanta se vindeca cu bilete de avion. In my humble opinion)

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (7)
 1. Anonymous says:

  Si care-i faza cu 2 bilete la Peter? Ca pe site nu am vazut promotia :(

 2. Ador Viena, dar nu sunt o cunoscatoare a artei :{

 3. @anonim – se pare ca a fost si s-a dus :-(
  @anunturi – nici eu, dar asta nu inseamna ca nu ma bucura chiar si in necunostinta de cauza :-)

 4. Maria says:

  Si eu sunt la fel Cristina, cum ma intorc dintr-o vacanta, imediat ma si gandesc unde voi merge data viitoare, si bineinteles incep sa caut bilete de avion….

 5. Anonymous says:

  Un blog si interesant, si bine făcut si cu poze grozave.
  Păcat doar ca, fooooaaaarte des apar cuvinte in engleză care devin obositoare la citit, mai ales ca avem, pentru ele, strictul echivalent in româneste.
  Si pe urma va reduceti numărul de cititori : cu siguranță unii nu știu engleză si pentru ei e chiar frustrant.
  Prieteneste,
  Andreea

 6. Ambrosia says:

  Acest comentariu a fost eliminat de autor.

 7. Ambrosia says:

  Cristina, am fost si am vazut expozitia Lucian Freud si a fost GENIALA! Trebuie sa iti multumesc ca datorita tie am aflat de ea.. Unde mai pui ca micul meu getaway la Viena s-a sincronizat perfect si cu concertul Nick Cave si cu inceputul targului de Craciun. :)
  Many many thanks and hugs!

Comenteaza
Follow on Instagram