Israel // Tel Aviv: Kimmel
Am incercat dupa cum urmeaza: paine de casa cu unt, masline si isop; pate de ficat de pui cu calvados, miere si gem condimentat de morcovi; salata de sfecla cu seminte de pin, in sos balsamic; risotto de ciuperci; ravioli cu salvie, ciuperci si cartofi dulci; ceviche nu-mai-stiu-ce-peste; chiftele de miel; curry de pui; niste salate exceptionale; paste cu topping de alune; tocana de vita si nu prea imi mai aduc aminte ce altceva – tot ce stiu e ca a fost incredibil de bun. Sa-mi scuzati pozele proaste, da’ era o acolo era o lumina de bec portocaliu, iar eu eram oricum prea ocupata sa stuff my face ca sa fac niste fotografii semi-decente.
Dupa ce am plecat de la carciuma am aflat ca aceasta e una dintre cele mai bune din oras, iar bucatarul este Shaul Ben Aderet, ceva famous chef prin Israel. In final, o sa-mi aduc aminte mult timp de acum incolo de Kimmel. Iar Tel Aviv e un loc unde trebuie neaparat sa revin – n-a fost nici macar un loc unde sa mananc prost cat am stat in Israel.
Si preturile? Ceva despre vin?