Kitchen Victim: Ep. 8 – Apple Crumble // Placinta cu mere ultra simpla
Fara s-o mai lungim – ca sigur aveti ceva cumparaturi de Craciun de facut pe ultima suta de metri, deci nu aveti timp de pierdut – mai jos puteti vedea cel mai nou episod Kitchen Victim, in care (incerc sa) o invat pe Ana Morodan sa pregateasca o placinta cu mere. CEA MAI SIMPLA DIN LUME! (sau la care m-am putut gandi eu).
E minunata pentru Craciun si atat de buna si de usor de pregatit, incat o sa sfarsiti prin a o face tot anul, indiferent de anotimp.
De data asta n-o sa va mai explic reteta – sigur ca am si niste cantitati pe care le folosesc (uneori) dar de cele mai multe ori, apple crumble-ul e o un desert pe care chiar il fac din ochi. Asa ca va invit sa va jucati cu niste mere taiate cubulete, faina, zahar si unt. Parerea mea e ca ati putea adauga si niste jumatati de nuca si cateva stafide (daca au stat in rom inainte, nu se supara nimeni)
Nu uitati de inghetata de vanilie – alegerea noastra a fost Häagen-Dazs ;-)
Also – stay tuned, pana in Craciun revenim cu un nou episod, ultimul din primul sezon Kitchen Victim!
Imagine: Catalin Opritescu, Mihai Dina, Vlad Constanda Montaj: Vlad Constanda- Click AICI pentru mai multe retete cu mere!
“Ca si cum ai manca zapada with a flavour!” :))))))))))))) Geniala!
sunteti zuperrr in ‘combinatia’ asta!morodan e piesa!si reteta…e la fix in perioada asta.
It was a pleasure seeing you. Both of you. Again. Pe principiul “mama impunge si eu trag, ce mai iishoara-mi fac”, Ana a gatit iar. Din priviri. E o performanta si aceasta. Inghetata chiar asta a fost la inceput zapada (gheata) with a flavour, ma rog, suc de fructe si ii datoram mult lui Marco Polo care dupa o vizita in China, la sfirsitul secolului al XIII-lea a popularizat-o si in Italia. Urmarindu-va simteam deja aroma scortisoarei, dar totusi nu mergea si un praf de sare in crumble ?Just ask. A se remarca rochia rosie a Cristinei si cerceii. E o schimbare. Parca asteptam sa apara de undeva, sa treaca putin prin cadru un ren, un Mos Craciun, ceva de genul. Very nice. Inteleg ca urmeaza inca o surpriza, deci sa stam pe aproape.
daaaa, un praf de sare merge intotdeauna :D
multumim, anca!
nu prea imi place cum arata …zici ca e un terci …
bummer
Video e simpatic.
Reteta insa nu prea are legatura cu cea de cramble. Ai spus ca trebuie sa iasa ca niste firmituri – in cazul de fata sunt conglomerate :D
paiii aia e bucataria ta proprie? looks amazing :D
Hei, sunt o reala Kitchen victim cand vine vorba de prajituri. Nu ma omor dupa ele, nu imi place sa fac. Dar ma gandeam sa le fac o surpriza alor mei de Craciun, iar reteta aceasta pare quite simple. E ok sa o bag peste noapte la frigider? (ca sa nu se faca terci). Thanks and Merry Christmas :)
Am facut ieri reteta aceasta si a iesit delicioasa, mai ales combinata cu inghetata de vanilie. Am pus la ochi in 4 ramekins ca mi s-a parut ca in tava se imprastie prea tare la servire. Sotul a fost si el innebunit, asa ca am cautat alte retete de-ale tale cu mere si acum nu ma pot hotari what’s next.
Sugestia ta de a pune nuci tocate si/sau stafide (alcoolizate :P ) ar trebui inclusa in reteta ca un must, nu ca optiune, pentru ca e minunata combinatia.
Ce-mi place de voi!..:) :)
Fac rețeta de câțiva ani deja. E bestiala!