Bacon. Salata. Love
In dimineata asta, profitand ca m-am trezit cu noaptea-n cap si incercand sa fac gin tonic limonada cu chestia asta (cuz when life gives you lemons…) – mai exact sa-mi bricolez ceva de mancare pentru birou –, am ajuns la o concluzie: nu e suficient bacon in salata. Nu intr-una anume, in general. In niciuna.
Asa ca in incercarea de a face putina dreptate in lume bucatarie, am cotrobait prin frigider, de unde am iesit victorioasa cu urmatoarele:
INGREDIENTE
10 minute, 1 portie
- 1 mana de valeriana
- 10 rosii cherry
- ½ castravete
- 100g bacon
- 2 linguri Untdelemn de la Bunica*
- 2 linguri de masline
- ½ ardei gras, rosu
- zeama de lamaie
- sare, piper proaspat rasnit
Incinge cuptorul la 200°C, pune baconul intr-o tava si da-l la cuptor timp de cateva minute, pana ce se rumeneste si devine crocant.
Taie castravetele si ardeiul gras in cubulete, iar rosiile cherry in sferturi. Pune toate legumele intr-un bol, adauga putina zeama de lamaie, cele doua linguri de Untdelemn de la Bunica si amesteca.
Scoate baconul din cuptor, adauga-l in salata si mananca-l pana sa ajungi la birou, pentru ca, serios – cine poate rezista mirosului de bacon crocant?!
__________
* – eu am folosit Untdelemn de la Bunica cu Omega 3, un acid gras esential, care joaca un rol important in mentinerea nivelului normal al colesterolului.
De asemenea, Untdelemn de la Bunica – cel cu eticheta verde – este singurul de pe piata imbogatit cu vitamina D, iar Untdelemn de la Bunica pentru prajit fara mirosuri (cu eticheta rosie) are o combinatie de ulei de floarea soarelui si ulei high-oleic care permite utilizarea repetata.
Cumpara doua sticle de ulei Untdelemn de la Bunica, pe acelasi bon fiscal, intra in aplicatia ASTA si ajuta-ma sa pregatesc o mega-salata si la final te asteapta zeci de premii delicioase de la Tefal.
Fabio sau Cornişon?
Uleiu’ sarea şi piperu le ţii în frigider?
Mulţumesc.
Offf….drooling !!!!Baconul e my fav all the time any time!!!!Crispy bacon…my love!