Bruschetta – midnight snack (5)

09 Apr 2009, Cristina Mazilu

Din seria midnight snacks – extrem de simpla bruschetta. Care e, practic, orice fel de paine usor prajita, frecata cu usturoi si unsa cu ulei de masline, sare si piper. Apoi urmeaza zilioane de variante si variatiuni pe tema asta – de la legume la prosciutto, branza etc.

Cam cele mai populare sunt cu rosii si busuioc si asta e exact ce-am facut :)
Adica am taiat rosiile feliute-cubulete, cum am apucat……si le-am amestecat cu busuioc, usturoi, ulei de masline, sare piper si peperoncino uscat.

Am taiat o bagheta multicereale…

…si pentru ca avea coaja super crocanta, am renuntat la prajit

Pofta si noapte buna :))
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (1)
  1. Andra says:

    Ca sa nu se inmoaie amestecul, eu procedez asa: tai rosiile in 2, curat fiecare jumatate cu o lingurita, apoi tai doar jumatatile respective cubulete si le amestec cu busuioc maruntit, usturoi idem, ulei de masline si condimente ptr. salata (exista o risnita speciala de la fuchs parca). E de mare succes ptr. petreceri sau intilniri cu prietenii ;)

Comenteaza
Follow on Instagram