Creveti cu legume la cuptor
Weekendul ce-a trecut, stropit cu 16 litri din vinu’ de la domnu’-tata-lu’-Mazi (uite asa s-a dus si zestrea mea :)), a lasat niste resturi numai bune de rezolvat rapid, intr-o seara in care am ajuns acasa mult prea tarziu ca sa execut altceva decat un somn. Pe modelul vezi ca ti se strica-n frigider, s-a executat reteta de mai jos.
O punga de creveti jumbo decorticati (care aveau o soarta alaturi de niste paste, dar nu s-a legat nimic), o caserola de rosii cherry, un dovlecel ratacit si vreo 250 de de ciuperci ramase in urma unor tarte in genul asta (btw – incercati neaparat varianta asta cu ardei copt – e the shit!) – cam atat a fost nevoie.
PS – daca vedeti ca nu dau nici un semn, aruncati un ochi si pe Good Food, mai dau dude si pe acolo :p
16 litri de vin? intr-un weekend? deci ori a fost a hell of a party, ori ati facut baie in el :))))
nu intr-un w/e, intr-o seara :-|
:)))
capabili/e, ma inclin :))
Apetisant ca intotdeauna. <3
De unde se cumpara crevetii?
@anya – eu ii cumpar de la metro. dar se gasesc si la mega image, congelati – atat jumbo (ca cei din imagine), cat si mici :)
Question: de ce cantitati ar fi nevoie pt 7-8 persoane?
Multumesc si… felicitari pt blog!
@anca – cam 1,5kg de creveti si 2 de legume, zic :)
Multumesc inca o data!