Tarta cu prosciutto, rucola, masline, ardei copt si mozzarella

24 May 2010, Cristina Mazilu

Titlul spune tot :)

Pe modelul asta. Aluat foitaj uns cu sos de rosii, topped cu mozzarella, masline si ardei copt de la borcan se baga la cuptor. Cand e numa’ bun si rumen se trantesc niste felii de prosciutto (jamon serrano works just fine) si frunze de rucola. Simplu :)
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (3)
  1. fatduck says:

    slava bucataresei, asta da pizza reinventata. o sa o fac si eu, tineti-mi pumnii sa nu carbonizez foetajul, prins fiind de bloguiala.

  2. veredit says:

    Vai, uitasem o vreme de tine…si poate n-am facut rau!Iaca acum mi-e tare pofta de tot felul de chestii, tarte, pesto, etc etc si nu vine nimeni sa mi le faca !!!

  3. vincent says:

    Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult – aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe “Adauga blog-ul tau”.

    Toate cele bune,

    Vincent
    Petitchef

Comenteaza
Follow on Instagram