Tarta cu prosciutto, rucola, masline, ardei copt si mozzarella
24 May 2010, Cristina Mazilu
Titlul spune tot :)
Pe modelul asta. Aluat foitaj uns cu sos de rosii, topped cu mozzarella, masline si ardei copt de la borcan se baga la cuptor. Cand e numa’ bun si rumen se trantesc niste felii de prosciutto (jamon serrano works just fine) si frunze de rucola. Simplu :)
slava bucataresei, asta da pizza reinventata. o sa o fac si eu, tineti-mi pumnii sa nu carbonizez foetajul, prins fiind de bloguiala.
Vai, uitasem o vreme de tine…si poate n-am facut rau!Iaca acum mi-e tare pofta de tot felul de chestii, tarte, pesto, etc etc si nu vine nimeni sa mi le faca !!!
Salut,
Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult – aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef
Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.
Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.
Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe “Adauga blog-ul tau”.
Toate cele bune,
Vincent
Petitchef