Stir-fry “tocanita”

14 Jan 2011, Cristina Mazilu
Adica am facut un fel de tampenie, da’ cu gust bun :)) Si cu intentii la fel – am vrut sa scot din traseu toata mancarea care statea sa se strice in frigider, cum e obiceiul din pacate (despre care povesteste si Adi Hadean, mai pe larg)
Am taiat toate legumele – ciuperci, ardei, dovlecei – la robotul de bucatarie. Se putea si de mana, da’ am zis sa valorific utilajul, ca prea am impresia ca sta degeaba.

Am taiat niste pulpe de pui in cubulete bite-size.

Am incins o lingura de ulei de orez in wok, am dat intai putina culoare la carne, apoi am adaugat toate legumele. Pentru ca erau o gramada, evident ca au lasat multa apa. Am amestecat ce-am amestecat, pana m-am gandit sa las treaba sa clocoteasca-n voie, pana ce scade zeama. Apoi am adaugat niste sos de soia. Si gata. Si a fost bun, chiar si fara taieteii din orez pe care i-am sarit :)

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (4)
  1. dalegurii says:

    :)) Mi-a placut mult traducerea titlului in prima propozitie.

    Da’ nu renunti la stir-fry, nu-i asa?

  2. Anonymous says:

    nu renunta la prezentarile in farfurii intinse
    nu ne faulta la imagine ,e pacat ca le cam ai cu pozele

  3. Mazilique says:

    @dalegurii – nuuu. stir fry all the way :))))
    @anonim – am pozat si-n farfurie intinsa, da’ arata a conserva de mancare de pisica (una yummy, indeed :)) asa ca mai variem, sa nu ne plictisim

Raspunde la Mazilique
Follow on Instagram