Ca la bunica: pulpa de pui, piure de cartofi & salata de rosii
20 Jul 2011, Cristina Mazilu
Cand eram mica si ma intorceam de la scoala, bunica mea avea cateva chestii clasice-n reportoriu cu care ma astepta. Printre care si asta.
Niste pulpe de pui crestate bine, la gratar ori la cuptor. Eu mi-am permis sa le pun si niste bazdaci de condimente de-ale mele, nu cred ca se supara bunica :)
Cat astea isi vad de treaba sa se rumeneasca, pe aragaz se mai intampla un piure de cartofi (patrunjel included, ofc), si intr-un bol o salata de rosii. N-am reteta pentru asta – fiecare e pe cont propriu cu bunica lui! :)
Tocinei – mancarea copilariei mele. Cine e din Moldova stie! :) Cartofi rasi pe razatoare, faina alba, oua. Se face o pasta care se prajeste frumos sub forma de chiftele. Se serveste cu smantana…:D
Ce condimente ai folosit?
un rub de la Nomu. da’ nu mai stiu de care :)) toate-s bune :p
Mmmmm, asta sau pui la ceaun cu cartofi prajiti. Si salata, de oricare. Cui ii pasa de calorii pe vremea aia…lovely post dear Mazi :)
Alina, sa-ti dea Dumnezeu sanatate! :))) TO-CI-NEI!!! :))) bine ca mi-ai adus aminte, n-am mai mancat de o tona de ani! :)
@Mazi – @ Anonim – sa nu uitam de trimiterea catre rafturile mele, unde NoMU e in gama (aproape) intreaga! :)d
ce bun e la bunicaaaa <3
te lenevesti …
ca vara :)
eu deja am delirat pe febe, nu mai incep si aici :)))
”fiecare e pe cont propriu cu bunica lui! ”
:)))) hilar!
yummy! comfort food in toata spledoarea ei