Dovlecei cu usturoi si patrunjel
13 Jul 2011, Cristina Mazilu
Lucrurile simple-s cele mai bune, in caz ca merita sa ma repet. Cum sunt si dovleceii ciopartiti in bucati, perpeliti in tigaie cu ulei de masline, la final tavaliti cu putin usturoi si tunati cu o legatura-doua de patrunjel taiat ca din barda :))
putin usturoi?? :-)
@claudia – :))) ai dreptate. n-a fost putin. m-ai prins!
Buuunnn!!
Scuza-ma, nu inteleg ceva. Pt. concursul Good food. Reteta pt concurs apare la rubrica de retete din revista, e bine asa? E in regula?
Usturoi cit&cum?
Nu am mai deschis blogul tau de cateva zile. Tocmai am citit ultimele postari si deja mi-ai dat doua idei: dovleceii si tarta cu nectarine! De asta te-am indragit si esti preferata mea: ma inspiri!
Merita sa te repeti!
o sugestie:)
dupa ce ai pus usturoiul si patrunjelul, arunca si niste iaurt deasupra cat sa se inece totul bine. iese un fel de sus atat de gustos ca pana si cei care spun ca dovleceii sunt nashpa vor fi cuceriti ;))