Muschi de porc cu sos de mustar
Iei tu muschiu’ de porc si-l tai in medalioane cam de trei degete (cum am facut si aici, cu muschiul cu sos de hribi), apoi il perpelesti in tigaia in care ai incins 1 lingura de ulei, cam 5 minute pe fiecare parte. Nu vrei mai mult, ca se usuca. Cand s-a rumenit, il pui de-o parte, intr-o caserola acoperita, sa se odihneasca cat tu te ocupi de sos.
Adica tai marunt 1 ceapa, o calesti pana se moaie (ba chiar pana se caramelizeaza, daca ai rabdare), stingi cu 1 pahar de vin alb sec si, il lasi sa se evapore, scapi in tigaie 1 lingura de mustar de Dijon, o alta de mustar cu boabe (sau ce combinatii vrei tu), apoi adaugi putina smantana lichida (te orientezi din ochi cam cat de gros vrei sosul) si cam asta e. Il mazgalesti peste carne si mananci ca porcu’ (pe porc).
mie imi plac snitelele de vacuta in sos de mustar..deci cu siguranta si felul asta de mancare este delicios:X
haha, las’ ca m-am varsat io pe facebook unde nu ma vede nimeni. otherwise, groh <3
Imi place poooooza …iz extra-pretty:D
cat de bine poate sa arate !!!!!
Am executat-o azi, si mancat-o acum 10 minute. Cu furculita si cutitul, ca la restaurant (asa fac eu cu mancarea pentru care am respect :-)). A fost dementiala!.
Saru-mana pentru masa. De azi esti in topul meu pe primul loc.
DianaM
@DianaM – ma bucur tare sa aud asta :) sa citesc :p