FoodSandwich cu prosciutto, rucola, rosii uscate si parmezan20 Nov 2012, Cristina MaziluCe-mi plac retetele astea care sunt incluse in titlu. Deci asta-i tot. Va doresc good nomz. Tagsbrunch, bucatarie italiana, mic dejun, parmezan, prosciutto, rosii, rosii uscate, rucola, sandwich, snack
Eu vad pesto!
ahahhahahahaha, you’re right. am uns ciabatta cu pesto si am uitat :))))
am paralizat langa ecran !!! acuma ce ma fac ca io nu am nici ciabatta si nici rucola …o sa mor de pofta, asta-i clar !!!
alex, ai incurcat-o :p
Arata bine ciabatta, de unde provine? Si rosiile sunt alt neam decat alea la borcanel de la Mega? Ca par mai vii, less secchi :D
[pofta vine nemancand, da.]
@Christiana – rosiile sunt Sacla, dar nu mi s-au parut asa extraordinare. cam acide, if you ask me
Doar ca acele rosii, nu-s tomate uscate. La soare. Sunt prajite cumva?