Pui condimentat la gratar si sparanghel la abur
13 Jan 2014, Cristina Mazilu
2 pulpe de pui au fost frecate cu un amestec de condimente facut din
- 1/2 lingurita pudra de ardei cayenne
- 1/2 lingurita scortisoara
- 1/2 lingurita chimion
- 1/2 lingurita nucsoara
- 1/2 lingurita pudra de gimbir
- sare & piper
Apoi puiul a trecut pe gratarul incins, de unde a iesit rumenit. Langa am trantit cateva fire aburite de sparanghel. Atat am avut de zis.
o masa sanatoasa si gustoasa!
Un pic off the record, dar e tot despre pui: in poza de pe Instagram cu puiul cu cashew e cumva un bol de Madalina Teler? :D
@coco – asa ziceam si eu :-)
@sim filip – nu, e un bol de la Daiso :p
dar acum ca m-ai intrebat, am descoperit-o pe Madalina :-))
Mazi, nici eu nu zic prea multe: ficatei -3 la numar – fierti, cu usturoi si fasole verde -tot la abur(i)…
,,Compatimim ,, cum zicea Nenea Iancu impreuna, virtual vorbind…
Nu te lasa! :))
Mi se parea ca seamana foarte tare. Si Madalina Teler si Daiso sint kawaii.
kawaii – daaaaaa! <3