Pui condimentat la gratar si sparanghel la abur

13 Jan 2014, Cristina Mazilu
2 pulpe de pui au fost frecate cu un amestec de condimente facut din
  • 1/2 lingurita pudra de ardei cayenne 
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita chimion
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1/2 lingurita pudra de gimbir
  • sare & piper
Apoi puiul a trecut pe gratarul incins, de unde a iesit rumenit. Langa am trantit cateva fire aburite de sparanghel. Atat am avut de zis.
S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (6)
  1. coco says:

    o masa sanatoasa si gustoasa!

  2. Sim Filip says:

    Un pic off the record, dar e tot despre pui: in poza de pe Instagram cu puiul cu cashew e cumva un bol de Madalina Teler? :D

  3. @coco – asa ziceam si eu :-)
    @sim filip – nu, e un bol de la Daiso :p
    dar acum ca m-ai intrebat, am descoperit-o pe Madalina :-))

  4. Flor says:

    Mazi, nici eu nu zic prea multe: ficatei -3 la numar – fierti, cu usturoi si fasole verde -tot la abur(i)…
    ,,Compatimim ,, cum zicea Nenea Iancu impreuna, virtual vorbind…
    Nu te lasa! :))

  5. Sim Filip says:

    Mi se parea ca seamana foarte tare. Si Madalina Teler si Daiso sint kawaii.

Comenteaza
Follow on Instagram