#26
20 Aug 2017, Cristina Mazilu
Ieri mi s-a intamplat chestia asta de mai sus (mai exact, mi-a venit cutia cu rosii de la Buniol, pe care le-am comandat acum vreo doua luni si pe care le-am asteptat cu o pofta aproape la fel de mare ca de kamikaze shots la Expirat in Vama).
Eu probabil ca o sa le mananc la fel ca acum doi ani, atunci cand le-am descoperit. Dar voi puteti incerca oricare dintre variantele de mai jos cu rosiile misto care o sa vi se intample in vara care a mai ramas.
In nicio ordine anume:
- Salata de rosii cu sos verde de patrunjel si migdale
- Bruschetta pasta
- Friptura de conopida cu sos de rosii si capere
- Cuscus de vara
- Kisir (bulgur cu rosii si rodii)
- Tocana de fructe de mare
- Quiche cu branza maturata, ierburi aromatice si rosii cherry
- Salata de rosii cu rodii si oregano proaspat
- Sos BBQ homemade
- Tocana de creveti cu naut si paprika afumata
- Cuscus cu de toate
- Tocana de naut cu chorizo
Superbe pozele!