Pui cu caju si ceapa verde
Daca nu stiati ce sa faceti la cina, sa stiti ca treaba asta dureaza cam 15-20 de minute.
INGREDIENTE
suficiente pentru 1 portie
- 200g piept sau pulpe de pui dezosate
- 1 lingura de ulei (de rapita, as zice)
- 1 mana de caju crud (la fel de bine cred ca merg si alune)
- 1 legatura de ceapa verde
- 3 linguri sos de soia
- 100ml supa de pui
- 1 lingurita de amidon
Puiul l-am taiat in bucati cat de-o inghititura si l-am pus in tigaia in care am incins uleiul. L-am perpelit pana s-a rumenit, si pe final am adaugat si alunele. Cand aceastea au prins o culoare aramie, am turnat supa si sosul de soia si am lasat sosul sa scada, legandu-l cu o lingurita de amidon. Cand era aproape gata, am adaugat si firele de ceapa, taiate oblic.
Sigur sunt retete de pui cu cashew mai misto si mai elaborate, dar eu m-am jucat cu ce aveam in frigider la momentul la care m-a lovit foamea. In plus, toata treaba s-a incadrat la light & healthy & rapid, asa ca nu ma plang ;-)
(Am mai facut pui cu caju si in alte ocazii, dar dupa alte retete. Cum ar fi asta.)
Mi-e teama sa pun amidon…ultima oara a dat un gust straniu la o crema…
@Mazi….ce marca de ruj-rosu- folosesti?Please…ma omoara culoarea si nu stiu ce eu…
Mersi :)
mi-e deja pofta!
http://customizerlifestyle.blogspot.ro/