Salata cu pui, portocala si fenicul

03 Apr 2014, Cristina Mazilu

Salata asta mi s-a intamplat pentru ca-mi ramasese un piept de pui facut la cuptor si a doua zi, inainte sa ma duc la birou, m-am gandit ca i-ar sta bine intr-o salata. (care mai apoi a fost si luata la pachet, intr-o caserola).

Asa ca am adunat ce-am gasit prin frigider (cred ca toata lumea e familiarizata cu modelul) – niste fasole verde oparita, o portocala taiata-n segmete, o mana de valeriana, un bulb de fenicul taiat fin, un avocado taiat cuburi si un piept de pui taiat felii.

Ce ziceti? E cazul sa explic mai departe? Zic ca e clar pentru toata lumea ce-a urmat :-)

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (7)
  1. Mihaela says:

    imi place cum se schimba poza. ar fi fost bine daca avea un delay mai mare intre poze ca sa savurez din plin …

  2. eh, ai rabdare, ca revine :)))

  3. Anonymous says:

    Eu am o mare problema in a gasi avocado decent. In general caut la Mega, evident ca e beton la inceput, dar dupa mai multe zile se strica in loc sa se coaca.

    Any tips legat de unde gasesc avocado decent si care sa se coaca, nu sa se strice?

  4. Anonymous says:

    yummylicious!

    mada

  5. @anonim – in piata domeni parca mai aveau avocado hass. altfel – sa stii ca si eu iau de la mega image si astept sa se coaca. uneori ratez momentul, ce-i drept :p

  6. Anonymous says:

    :))
    inseamna ca eu ratez foarte des :)
    uneori dureaza 2 zile, alteori dupa 5 fie e beton, fie e stricat
    practice makes perfect, asa ca o sa tot fac teste probabil :)

    uite ceva funny despre subiect
    http://www.brainpickings.org/index.php/2013/12/04/avocado-ghosts-of-evolution/

    merci, georgiana

Comenteaza
Follow on Instagram