Salata calda de pui cu morcovi si naut

03 May 2016, Cristina Mazilu

Ce vedeti mai sus e ce s-a intamplat cu puiul ramas dupa ultimul episod Kitchen Victim. Nu stiu voi ce anxietati aveti in bucatarie, dar eu nu vreau sa arunc mancare. Niciodata.

Asa ca am facut o salata cu leftovers. Chiar daca in cazul e fata e vorba de pui, sunt sigura ca si cu friptura de miel ramasa de la Paste se poate incropi ceva similar.

Asa ca luati orice bucati de carne fripta aveti ramase prin frigider si taiati-le in bucatele. Intr-o tigaie incingeti 1 lingura de ulei de masline si caliti 1 ceapa taiata in felii subtiri impreuna cu si 2-3 morcovi ciopartiti dupa acelasi model (daca mai aveti si alte legume ratacite prin sertare – ardei, ceapa verde etc -, cred ca puteti sa le adaugati cu incredere. Gatiti amestecand, timp de cateva minute, pana ce legumele se inmoaie putin. Adaugati carnea si 1 conserva de naut, 1 lingurita de chimion, sare si piper proaspat rasnit, poate chiar si niste ardei iute.

Cand toate ingredientele au ajuns la aceeasi temperatura, aruncati si 1 mana de patrunjel tocat si transferati intr-un bol sau pe o farfurie. Daca vi se pare ca are nevoie, puteti adauga ulei de masline, ba si un strop de zeama de lamaie.

Si nu aruncati mancare.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (7)
  1. Florina says:

    Am mancat asa ceva la niste amici anul trecut. Condimentata este de vis. Faina reteta!

  2. Cornolio says:

    Am facut reteta asta, este geniala! Nautul schimba semnificativ totul! Minunat, multumim! Si nu, nu aruncam mancare! :)

  3. Suhai Irina says:

    Asta mananc acum, esti o adevarata inspiratie!
    Multumesc!

Comenteaza
Follow on Instagram