Salată de năut cu ceapă și sumac

16 Jan 2019, Cristina Mazilu

Nu-i nimic mai bun decât o o rețetă care e gata în cinci minute. N-am mare lucru să vă spun despre ea, decât că durează mai mult să citești articolul ăsta decât să faci salata. Așa că vă las cu astea de mai jos.

INGREDIENTE
2 porții, 5 minute

    • 200g de năut fiert sau din conservă
    • 1 castravete mediu
    • ¼ ardei gras rosu
    • ¼ ardei gras galben
    • 1 ceapă mică
    • 1 linguriță de sumac
    • 10g stafide aurii
    • 50g roșii cherry
    • ½ legătură de pătrunjel
    • ¼ lgt chimion pudra
    • 1 lingură ulei de masline
    • sare și piper proaspăt râșnit
    • zeama de la ½ lămâie

Treaba e fix la fel de simplă pe cât pare – tot ce trebuie să faci este să speli, să cureți și să toci legumele în cubulețe. După care, pune-le într-un bol împreună cu năutul și adaugă stafidele, condimentele, uleiul și zeama de lămâie. Amestecă și asta e cam tot!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (1)
  1. brenda says:

    si toata treaba asta merge amestecata cu o mana de couscous :))))… si eu sunt #fancouscous

Comenteaza
Follow on Instagram