Salată de năut cu ceapă și sumac
16 Jan 2019, Cristina Mazilu
Nu-i nimic mai bun decât o o rețetă care e gata în cinci minute. N-am mare lucru să vă spun despre ea, decât că durează mai mult să citești articolul ăsta decât să faci salata. Așa că vă las cu astea de mai jos.
INGREDIENTE
2 porții, 5 minute
- 200g de năut fiert sau din conservă
- 1 castravete mediu
- ¼ ardei gras rosu
- ¼ ardei gras galben
- 1 ceapă mică
- 1 linguriță de sumac
- 10g stafide aurii
- 50g roșii cherry
- ½ legătură de pătrunjel
- ¼ lgt chimion pudra
- 1 lingură ulei de masline
- sare și piper proaspăt râșnit
- zeama de la ½ lămâie
Treaba e fix la fel de simplă pe cât pare – tot ce trebuie să faci este să speli, să cureți și să toci legumele în cubulețe. După care, pune-le într-un bol împreună cu năutul și adaugă stafidele, condimentele, uleiul și zeama de lămâie. Amestecă și asta e cam tot!
si toata treaba asta merge amestecata cu o mana de couscous :))))… si eu sunt #fancouscous