I’m dreaming of a stylish X’mas dessert
23 Dec 2013, Cristina Mazilu
Nu stiu cum e Craciunul la voi, insa la mine se intampla in felul urmator: 3 pre-X’mas parties cu prietenii (21, 22, 23), cel putin 2 mese in familie (in ajun si in ziua de Craciun), dupa care un lant de post-X’mas parties, ca doar n-o sa stam degeaba.
Astea toate se traduc dupa cum urmeaza:
- dureri de cap pentru ca nu am cumparat toate cadourile (vom reveni pe aceasta tema)
- dureri de cap pentru ca m-am deshidratat (too much partying can do that to you)
- cateva folii de ibuprofen (in doze consistente)
- prea multe chestii de gatit (chiar daca nu pregatesc mancarea pentru toate mesele, “Macar un desert poti sa aduci si tu, Cristina!”)
Pfff, one can only bake so many banana breads inainte sa recurga la niste scurtaturi istete, gorgeous and stylish.
Daaaaar, am un as in maneca. Si prin asta vreau sa zic: am trei torturi über-glamorous in congelator. Unul cu inghetata de cafea, biscuiti speculos si scortisoara, imbracat in glazura de ciocolata, un altul cu sorbet de caise, inghetata de miere, nuga, martipan si coaja de portocala, si al treilea (my favourite): un tort cu sorbet de zmeura si coacaze, inghetata de marc de Champagne, plus stafide macerate in acelasi brandy (!!!), imbracat in glazura de zmeura (!!!). (how awesome is that?!).
Am testat torturile astea cu prietenele mele si, as it turns out, they’re the perfect, stylish escape (aici lista cu magazine in care se gasesc). Cheers to that! Now let us resume the partying.