Frigarui de pui tavalite-n curry rosu si orez basmati

13 Oct 2014, Cristina Mazilu

Nu stiu voi ce faceti la cina, dar eu sunt pregatita. Asta e planul si e gata in 20 de minute.

INGREDIENTE

20 de minute, 2 portii

  • 2 piepti de pui dezosati, taiati in bucati
  • 2 linguri de pasta de curry rosu (se gaseste la Mega Image)
  • 2 linguri de lapte de cocos (tot pe acolo)
  • 2 dovlecei, taiati in bucati
  • 1 ceapa rosie, taiata in bucati
  • 1 ardei, taiat in bucati
  • 1 lime
  • orez basmati
  • coriandru proaspat

Incinge o tigaie grill pe foc mare. Pune puiul, pasta de curry si laptele de cocos intr-un bol si amesteca bine, pana ce puiul e acoperit uniform.

Alternativ, pune puiul si legumele pe frigarui (daca folosesti unele din lemn, lasa-le la muiat in apa macar 30 de minute inainte de a gati puiul, pentru ca aceastea sa nu se arda).

Pune puiul pe tigaia grill si rumeneste-l, intorcandu-l din cand in cand, pana ce e patruns, aproximativ 10 minute. Pune-i alaturi niste orez basmati fiert, amestecat cu putin coriandru proaspat, tocat, si stoarce putin lime deasupra.

 

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (0)
Comenteaza
Follow on Instagram