Frigarui de pui tavalite-n curry rosu si orez basmati
13 Oct 2014, Cristina Mazilu
Nu stiu voi ce faceti la cina, dar eu sunt pregatita. Asta e planul si e gata in 20 de minute.
INGREDIENTE
20 de minute, 2 portii
- 2 piepti de pui dezosati, taiati in bucati
- 2 linguri de pasta de curry rosu (se gaseste la Mega Image)
- 2 linguri de lapte de cocos (tot pe acolo)
- 2 dovlecei, taiati in bucati
- 1 ceapa rosie, taiata in bucati
- 1 ardei, taiat in bucati
- 1 lime
- orez basmati
- coriandru proaspat
Incinge o tigaie grill pe foc mare. Pune puiul, pasta de curry si laptele de cocos intr-un bol si amesteca bine, pana ce puiul e acoperit uniform.
Alternativ, pune puiul si legumele pe frigarui (daca folosesti unele din lemn, lasa-le la muiat in apa macar 30 de minute inainte de a gati puiul, pentru ca aceastea sa nu se arda).
Pune puiul pe tigaia grill si rumeneste-l, intorcandu-l din cand in cand, pana ce e patruns, aproximativ 10 minute. Pune-i alaturi niste orez basmati fiert, amestecat cu putin coriandru proaspat, tocat, si stoarce putin lime deasupra.