Petrecerea de relansare Mazilique.ro
A avut loc acum o saptamana. Se intampla sa scriu dupa atat de mult timp nu pentru ca sunt lenesa si am procrastinat in tot timpul asta, nu pentru ca am fost über-busy si nu pentru ca am fost plecata cateva zile din tara (in minunata Toscana, dar despre asta vorbim alta data). Nu am scris pentru ca n-am stiut cum.
(Si la cum a inceput postarea asta, prevad un risc crescut sa devina lacrimogena, asa ca I’ll try to keep it short).
La petrecere am sarbatorit 5 ani de food blogging, am lansat noul layout si am marcat relansarea site-ului intr-o forma care cuprinde toate povestile mele preferate: despre mancare, calatorii, oameni misto si prosecco lucruri care-mi fac viata mai frumoasa.
Am gatit doua zile intregi (nu o saptamana, cum se pare ca am zis la un moment dat – pe cuvant ca everything was fresh :-)) un meniu cu cele mai populare retete care s-au adunat in ultimii ani pe blog (banana bread, salam de biscuiti cu prosecco, boeuf bourguignon). Cu ocazia asta mi-am dat seama cam cum ar fi sa gatesc pentru o nunta, pentru ca volumul a fost cam acelasi (cam 150 de persoane).
Insa marele meu noroc a fost ca am niste prieteni extraordinari – cum au auzit de petrecere, au inceput sa curga mesajele:
Ai nevoie sa te ajut la taiat morcovi?”
“Vrei sa vin sa pregatesc ceva?”
“Habar n-am sa gatesc, dar pot sa te ajut la decorat!”
…and so on.
Astfel ca am ajuns sa am in bucatarie my two thoroughest girls with me – Andra si Oana – si sa-mi tina spatele cea mai misto (si mai draga!) echipa cu care am lucrat pana acum: the lovely boys & girls de la Simbio.
La butoane au fost my beloved griffons – Ruxandra & Ana
Si ca toata petrecerea sa fie posibila, in marea gasca s-au alaturat si altii: Iconic Food, Wine & Design, care ne-a pus la dispozitie “locul de joaca”, a asigurat ingredientele, vinul rosu – dar mai ales sticlele de prosecco! – au venit de la , Julius Meinl a adus cafeaua, iar Peroni – berea. Cea-mai-buna-paine-din-Bucuresti nu putea sa lipseasca (Pain Plaisir, desigur), iar au asortat apa la preparatele din meniu.
Ce-am invatat cu ocazia petrecerii Mazilique.ro? Nu sa gatesc mai bine, nu sa fiu mai organizata in bucatarie, nici macar cum sa pun la punct un meniu ca pentru o petrecere chic, si nu pentru un dezmat pantagruelic.
Am aflat insa ca am in viata mea niste oameni minunati, pe care sper sa-i merit (eu v-am spus de la inceput ca o dau in chestii cheesy, acu’ ce sa va fac daca ati citit pana aici!), ca prietenii mei sunt fantastici (stiam deja, da’ nu pot sa nu ma bucur la fiecare reconfirmare) si, in general, sa ma bucur de toate lucrurile frumoase care mi se intampla.
Ma duc sa mananc o lamaie un kilogram de lamai, voi mergeti pe Facebook sa vedeti toate pozele de la petrecere, facute de Catalin Georgescu (care sper ca a mai apucat macar cateva felii de banana bread ;-)
PS – Evident ca nu m-am machiat singura (riscam sa arat ca un urs panda pictat cu eyeliner) (ati vazut vreodata un urs panda dat cu ruj rosu? e creepy, I tell you!). Vinovata se face the lovely Simona Vasile, care m-a suportat in timp urlam ca nu o sa ajunga mancarea, tipam ca se arde conopida, ma isterizam ca lintea a fiert prea mult stateam cuminte la fardat.
Felicitari! E superb noul site, voi sunteti niste frumoase, iar Oana jur ca e leit tipa din videoclipul Hurts :) https://www.youtube.com/watch?v=MIgaWx48U8A
Petrecerea pare sa fie super reușită iar bucatele arată criminal de seducătoare.
YOU rock Mazilique and there is nothing to do about it! It’s just YOU.
Felicitari!
Este uimitoare evolutia ta, am fost incantata inca de acum ceva ani buni de cand te citesc, iar aceasta schimbare ii tare faina! Jos palaria!
[…] luni mai târziu, când colega mea de bancă și-a relansat site-ul interspaţial, am gătit cu ea (Cristiana), Mazi și o parte din echipa Simbio, pentru petrecere. Atunci mi-am […]