Top 10 rețete de pe Mazilique.ro

15 Feb 2019, Cristina Mazilu

Astazi se împlinesc *drum rolls* 10 (z-e-c-e!!!) ani de Mazilique.ro. N-o să intru acum în detalii despre OMG, când a trecut tot timpul ăsta?! și WOW, câte chestii mișto s-au întâmplat și #FeelingBlessed – ce oameni mișto am cunoscut.

Las tămbălăul pe altă dată, pentru că ce se întâmplă în viața reală pe bune că e mai important. Diseară îmi adun prietenii să bem niște bubbly pe motiv că hobby-ul meu dubios descoperit accidental acum zece ani s-a dovedit a fi cel mai bun lucru care mi s-ar fi putut întâmpla.

Și până să apuc să povestesc mai mult pe această temă, vă las cu acest nou layout pentru Mazilique.ro, plus cu un top al celor mai citite rețete ever de pe blog și mă duc să-mi ajut colegele de la Mazilique Studio să prăjească ceapă și bacon (Nu e un termen general și nici vreun eufemism – noi chiar așa sărbătorim. Urmăriți story-urile de pe contul meu de Instagram și o să vedeți că the struggle is real)

#1 Banana Bread

E și una dintre rețetele mele preferate, pe care o pregătesc acum cel puțin săptămânal. Nu sunt o mare fană a checurilor, dar asta e din altă ligă.

#2 Cele mai bune 5 rețete de cartofi la cuptor


Nu mă miră că rețeta asta e în top 3, cine nu iubește cartofii copți? (Mă rog, cu toții iubim puțin mai mult cartofii prăjiți, doar că aștia nu și-au făcut apariția într-o rețetă pe blog. Încă.)

#3 Cum faci cele mai bune clătite

Din nou, un rezultat care nu mă miră, clătitele sunt probabil cel mai rapid desert pe care-l poți face on the spot, fără să necesite prea multe pregătiri. Și cu toții împărțim nostalgia clătitelor celor din copilărie.

#4 Tartă cu fructe de pădure în șase feluri

Cred că poza de mai sus i-a convins pe mulți că asta e un articol care merită citit.

#5 4 idei de salată de ton

Pun pariu că 90% dintre noi avem prin bucătărie cel puțin o conservă de ton cu care nu știm ce să facem. Articolul ăsta, cu cele 4 variante, rezolvă problema într-un mod mai puțin plictisitor decât veșnica salată de ton cu porumb și ceapă pe care eu una aș vrea să n-o mai văd o vreme.

#6 Tartă cu zmeură și cremă de vanilie

E și tarta mea preferată forever and ever, deci nu am nimic de comentat.

#7 Brioșe cu afine

După cum spune The Boythere’s something wrong with people who don’t like blueberry muffins.

#8 Tartă cu căpșuni și cremă de vanilie

Aceeași treabă ca la tarta cu zmeură de mai sus, doar că poți să o faci începând cu luna mai, nu trebuie să aștepți miezul verii.

#9 Ciorbă de lobodă și leuștean

Aici n-am niciun merit, colega mea Simona s-a ocupat de situația de mai sus, cât eu mâncam niște tagine de miel prin Maroc. Abia aștept să vină primăvara ca s-o luăm de la capăt cu niște borșuri cu leuștean ca la mama mea acasă.

#10 Tartine cu avocado

Păi și hipsterii trebuie să mănânce ceva, nu? :-D


Acestea fiind zise, vă las cu blogul și noul său layout, am o petrecere de 10 ani la care trebuie să pop some corks! 🥂🍾

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ
Comentarii (6)
  1. Mihaela says:

    Wawww, la mulți ani! Banana bread a ta am făcut-o de vreo 10 ori 😀și tarta cu crema vanilie și zmeura🙈aștept loboda și leușteanul 🐾🐾🐾

  2. Miki says:

    Nu inteleg cum de nu a prins macar top 10 daca nu top 5 http://mazilique.ro/2015/01/prajitura-cu-migdale-sirop-de-clementine-si-glazura-de-ciocolata/. De cand am facut-o prima oara pentru ziua de nastere a mamei mele, nu ma gandesc decat cand sa gasesc un motiv sa o fac din nou

  3. Diana_Pur says:

    Si eu am facut de multe ori banana bread si de fiecare data a iesit delicioasa! iubesc site-ul acesta!

Comenteaza
Follow on Instagram